YLEISTÄ

SportLife Nutrition® Tribulus terrestris on välimeren alueelta kotoisin oleva matala kasvi. Sportlife Nutritionin TRIBULUS on valmistettu parhaista Tribulust terrestris kasvin raaka-aineista. TRIBULUS nostaa kehon omia testosteronitasoja.

Sportlife Nutritionin TRIBULUS auttaa urheilijaa kahdella tavalla. Testosteronitason noustessa, proteiinisynteesi lihaksissa tehostuu ja voimaharjoittelu johtaa nopeampaan lihaskasvuun, sekä voimien lisäykseen. Toisaalta korkeampi testosteronitaso nopeuttaa myös palautumista, mikä hyödyttää yhtä hyvin voimalajien kuin muidenkin lajien urheilijoita. Nopeampi palautuminen harjoituksen jälkeen tekee mahdolliseksi entistä kovemmat harjoitukset ja entistä useammin. Tämän kaikki johtaa nopeampaan kehityksen urheilulajista riippumatta.

Tuotteen on havaittu lisäävän mieskuntoa, lihasvoimaa, kestävyyttä ja viriliteettiä.

 

TUOTTEEN OMINAISUUKSIA

  • kohottaa testosteronitasoja
  • lisää mieskuntoa
  • lisää maksimivoimaa
  • lisää tehoa treeniin
  • turvallinen käyttää

 

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS

Sekoita yksi teelusikallinen (2 g) jauhetta veteen tai mehuun vuorokaudessa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

KÄYTTÖTARKOITUS

Lihasvoiman lisäämiseen, lihasmassan hankkimiseen ja nopeuttamaan palautumista.

 

AINEKSET

Tribulus Terrestris jauhe.

PAKKAUSKOOT

200g

SÄILYTYS

Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.

Matti Halonen: “Tuotekehitystiimimme on kehittänyt SportLife Nutrition® tuotteet täysin ilman kompromisseja, laadusta tinkimättä. Valitessasi minkä tahansa tuotteen SportLife Nutritionilta® ­voit olla varma, että sisältö ja toimivuus ovat korkeinta mahdollista tasoa. Suosittelen lämpimästi tuotteita kaikille harjoittelunsa tosissaan ottaville kuntoilijoille ja urheilijoille.”

Käyttäjäkokemukset