YLEISTÄ

SportLife Nutrition® TASTY on maistuva ja edullinen proteiinipatukka koko perheelle, sillä siinä on paljon makua ja vähän sokeria. Yksi 35g patukka sisältää alle 140 kcal, yli 10g proteiinia ja 1-2g sokeria makuvaihtoehdosta riippuen. Se on makeutettu luonnonmukaisella Stevialla ja sopii niin välipalaksi kuin herkutteluhetkiin.

KENELLE?

Soveltuu kaikille välipalaksi tai muuten vain ihan herkutteluhetkiin.

  • koko perheelle välipalaksi
  • kaikki lajit
  • kuntoiluun ja huippu-urheiluun

KÄYTTÖTARKOITUS

Lisäproteiiniksi tai täydentämään ruokavaliota. Sopii mainiosti välipalaksi kuin herkutteluhetkiin.

MAUT

valkosuklaa-mustikka, minttusuklaa ja appelsiinisuklaa

PAKKAUSKOOT

35 g

SÄILYTYS

Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.

TUOTTEEN OMINAISUUKSIA

  • todella herkullinen maku!
  • 1-2g sokeria makuvaihtoehdosta riippuen
  • makeutettu luonnonmukaisella Stevialla
  • ladukkaat proteiinilähteet
  • proteiinipitoisuus 29%

 

RAVINTOSISÄLTÖ / NÄRINGSINNEHÅLL

Valkosuklaa-mustikka:

sportlife_tasty_mint_foil_090616_ravintosis.png

Huom! Todellisuudessa yksi patukkaa sisältää vain 1,5g hiilihydraatttia, kun polyolien/sokerialkoholien määrä vähennetään. (Lue vierestä lisää polyoleista)


Minttusuklaa ja appelsiinisuklaa:

sportlife_tasty_mint_foil_090616_ravintosis.png

Huom! Todellisuudessa yksi patukkaa sisältää vain 1,5g hiilihydraatttia, kun polyolien/sokerialkoholien määrä vähennetään. (Lue vierestä lisää polyoleista)

 

AINEKSET

Valkosuklaa-mustikka:

Ainekset: keinotekoisesti makeutettu valkosuklaa 20 % (maltitoli, kaakaovoi, täysmaitojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), vanilja), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), soijaproteiini, hydrolysoitu gelatiini, täyteaine (polydekstroosi), kaakaovoi, maitoproteiini, rasvaton maitojauhe, soijaöljy, kermajauhe (sisältää maitoa), mustikka 1,0 %, emulgointiaine (soijalesitiini), aromiaineet, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), makeutusaine (stevioliglykosidit).

 

Minttusuklaa ja applesiinisuklaa:

Ainekset: makeutettu suklaa 20 % (kaakaomassa, maltitoli, kaakaovoi, maitorasva, emulgointiaine (soijalesitiini), vanilja), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), soijaproteiini, hydrolysoitu gelatiini, täyteaine (polydekstroosi), maitoproteiini, kaakaomassa, vähärasvainen kaakao, kaakaovoi, rasvaton maitojauhe, soijaöljy, kermajauhe (sisältää maitoa), emulgointiaine (soijalesitiini), aromiaineet, makeutusaine (stevioliglykosidit).

 

Tuotteen makeus tulee stevioliglykosiditista, joka on Stevia –kasvista valmistettu luonnollinen makeutusaine.

stevia.png

TIESITKÖ TÄMÄN POLYOLEISTA / SOKERIALKOHOLEISTA ?

Polyolit, kuten glyseroli, ovat aineita, joiden avulla proteiinipatukoista saadaan pehmeitä ja helposti nautittavia. Polyoleilla voidaan korvata sokereita. Polyoleilla on energia-arvo, siksi ne pitää ravintosisältöluettelossa merkitä johonkin kolmesta energiaravintoaineluokasta: rasvat, proteiinit tai hiilihydraatit. Kemialliselta rakenteeltaan polyolit ovat alkoholeja, eivätkä kuulu mihinkään edellä mainittuun energiaravintoaineluokkaan. Polyolit on ihan kansainvälisesti päätetty sijoittaa luokkaan hiilihydraatit, vaikka eivät siis hiilihydraatteja olekaan. Siksi ravintosisältöluettelossa olevasta hiilihydraattimäärästä on ensin vähennettävä polyolien määrä, joka on erikseen ilmoitettu ja jäljelle jäävä osuus on todellista hiilihydraattia. Merkintätapa on harhaanjohtava, mutta näin toimitaan, koska sokerialkoholeja ei ole kansainvälisesti laskettu varsinaisiksi energiaravintoaineiksi, eikä niillä ole omaa sarakettaan ravintosisältöluettelossa, vaikka toki pitäisi olla.


Matti Halonen: “Tuotekehitystiimimme on kehittänyt SportLife Nutrition® tuotteet täysin ilman kompromisseja, laadusta tinkimättä. Valitessasi minkä tahansa tuotteen SportLife Nutritionilta® ­voit olla varma, että sisältö ja toimivuus ovat korkeinta mahdollista tasoa. Suosittelen lämpimästi tuotteita kaikille harjoittelunsa tosissaan ottaville kuntoilijoille ja urheilijoille.”

Käyttäjäkokemukset

Jätä arvostelu