YLEISTÄ

SportLife Nutrition® EAA valmiste sisältää kaikki välttämättömät aminohapot optimaalisessa suhteessa. Näitä aminohappoja elimistö ei pysty itse valmistamaan, vaan ne on saatava ravinnosta. EAA aminohappojen lisääminen aktivoi proteiinisynteesiä ja vähentää lihaspurkua. Mukaan on lisätty vielä L-alaniini ja L-glysiini tehostamaan sokerien uudismuodostusta, solukalvojen rakentamista ja lihassolujen nestemäärän ylläpitoa. Kaikki aminohapot ovat vapaassa muodossa, jolloin ne imeytyvät erittäin tehokkaasti ja nostavat aminohappotasoja nopeasti. Tämä nopea nousu on ratkaiseva tekijä proteiinisynteesin aktivoinnissa, ei niinkään aminohappojen määrä.

Parhaan tehon aikaansaamiseksi tuotetta käytetään useita kertoja päivässä ennen aterioita, yksi 12 g:n annos veteen sekoitettuna riittää positiivisen vasteen aikaansaamiseksi. Erittäin tehokas vaikutus saadaan jo kahdella annoksella päivässä. Toinen otetaan aamulla heti herättyä, jotta yön jälkeinen lihaspurku saadaan pysäytettyä ja toinen ennen harjoitusta minimoimaan harjoittelun negatiivista vaikutusta. Jotkut ammattilaiset ottavat annoksen ennen jokaista ateriaa.

SportLife Nutrition® EAA on erittäin hyvän makuinen, liukenee helposti veteen eikä sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Siinä aminohapot ovat keskenään oikeassa suhteessa, jotta optimaalinen vaikutus saavutetaan.

stevia.png

Tuote makeutettu STEVIA:lla, joka on täysin luonnollinen ja kaloriton makeutusaine.

 

KENELLE?

Matti “Guru” Halonen: “Voin suositella SportLifen EAA tuotetta kaikille harjoittelunsa tosissaan ottaville urheilijoille, kuntoilijoille ja painonpudottajille.”

 

 

 

Asenna Adobe Flash nähdäksesi tämä sisältö.

 

 

VIDEO

Katso tuotteen kehittäjän Matti “Guru” Halosen tuote-esittely.

TUOTTEEN OMINAISUUKSIA

  • lisää proteiinisynteesiä
  • sisältää kaikki välttämättömät aminohapot
  • optimaalisessa suhteessa
  • vähentää lihaskudoksen purkua energiaksi
  • tehostaa suoraan harjoituksesta palautumista
  • makeutettu stevialla
  • aminohappopitoisuus peräti 75%
  • ei sisällä lisättyä sokeria, maltoa tai aspartaamia.
  • laktoositon ja gluteeniton.
  • markkinoiden parhaimman makuisempia EAA tuotteita, ellei paras

 

 

KÄYTTÖTARKOITUS

Lihasvoiman lisäämiseen, lihasmassan hankkimiseen ja nopeuttamaan palautumista.

KÄYTTÖOHJE

Sekoita 12g (yksi mitallinen) jauhetta n. 300ml:aan kylmää vettä. Nauti annos (12g) aina, kun haluat stimuloida proteiinisynteesiä. Parhaat nauttimisajat ovat ennen treeniä, treenin aikana, treenin jälkeen ja aterioiden välillä. Suositeltu vuorokausiannos : yksi 12g annos per vuorokausi. Suositellaan sekoitettavaksi juomamixerissä.

RAVINTOLISÄ

- Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

- Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille.

- Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

MAUT

päärynä ja mustikka

PAKKAUSKOOT

300 g

SÄILYTYS

Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.

AINEKSET

L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-treoniini, L-metioniini, L-lysiini, Lalaniini, Glysiini, L-fenyylialaniini, L-tryptofaani, omenahappo, aromi, väriaine(lehtivihreäjauhe), luontainen makeutusaine: stevioliglykosidit.

Matti Halonen: “Tuotekehitystiimimme on kehittänyt SportLife Nutrition® tuotteet täysin ilman kompromisseja, laadusta tinkimättä. Valitessasi minkä tahansa tuotteen SportLife Nutritionilta® ­voit olla varma, että sisältö ja toimivuus ovat korkeinta mahdollista tasoa. Suosittelen lämpimästi tuotteita kaikille harjoittelunsa tosissaan ottaville kuntoilijoille ja urheilijoille.”

Käyttäjäkokemukset

Jätä arvostelu