YLEISTÄ

SportLife Nutrition® CRISPY on suussa sulavan herkullinen vähäsokerien proteiinipatukka koko perheelle.

CRISPY on kuorrutettu sokerittomalla maitosuklaakuorutteella ja koko ihanuuden kruunaa rapeat proteiinikrispit sekä makea karamellisydän. Nam!

Täydellinen valinta sinulle, joka haluat sekä suklaapatukan herkullisen maun että loistavat ravintoarvot!

 

 

KENELLE?

Soveltuu kaikille välipalaksi tai muuten vain ihan herkutteluhetkiin.

 • koko perheelle välipalaksi
 • parempi vaihtoehto karkille!
 • hyvänmakuinen proteiinipitoinen välipala
 • kahvihetkien terveellinen herkku
 • kaikki lajit
 • kuntoiluun ja huippu-urheiluun

TUOTTEEN OMINAISUUKSIA

 • todella herkullinen maku, kuin suklaapatukkaa söisi!
 • sokeria vain 2g!
 • monikerrospatukka
 • 31% proteiinia ja vain 140 kcal patukkaa kohden
 • ladukkaat proteiinilähteet

 

KÄYTTÖTARKOITUS

Lisäproteiiniksi tai täydentämään ruokavaliota. Sopii mainiosti välipalaksi kuin herkutteluhetkiin.

MAUT

suklaa-brownie ja maapähkinä-karamelli

PAKKAUSKOOT

40 g

SÄILYTYS

Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.

RAVINTOSISÄLTÖ / NÄRINGSINNEHÅLL

Suklaa-brownie:

brownie_spec.png

Huom! Todellisuudessa yksi patukkaa sisältää vain 3,8g hiilihydraatttia, kun polyolien/sokerialkoholien määrä vähennetään. (Lue vierestä lisää polyoleista)


Maapähkinä-karamelli:

peanut_spec.png

Huom! Todellisuudessa yksi patukkaa sisältää vain 3,8g hiilihydraatttia, kun polyolien/sokerialkoholien määrä vähennetään. (Lue vierestä lisää polyoleista)

AINEKSET

Suklaa-brownie:

Ainekset: maitosuklaa makeutusaineella 25 % (maltitoli, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaine [soijalesitiini], aromit), karamellinmakuinen kerros 15 % (täyteaine [polydekstroosi], palmurasva, ksylitoli, rasvaton maitojauhe, emulgointiaine [soijalesitiini], suola), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), maitoproteiini, gelatiini hydrolysaatti, soijaproteiini, täyteaine (polydekstroosi), glugoosisiirappi, soijamurut 5,0 % (soijaproteiini, tapiokatärkkelys, suola), kaakaomassa, vähärasvainen kaakao, aromit. Sisältää maidon ainesosia ja soijaa. Saattaa sisältää jäämiä pähkinää,maapähkinää ja kananmunaa. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

 

Maapähkinä-karamelli:

Ainekset: maitosuklaa makeutusaineella 25 % (maltitoli, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaine [soijalesitiini], aromit), karamellinmakuinen kerros 15 % (täyteaine [polydekstroosi], palmurasva, ksylitoli, rasvaton maitojauhe, emulgointiaine [soijalesitiini], suola), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), maitoproteiini, gelatiini hydrolysaatti, soijaproteiini, täyteaine (polydekstroosi), glugoosisiirappi, soijamurut 5,0 % (soijaproteiini, tapiokatärkkelys, suola), maapähkinät 0,9 %, aromit. Sisältää maidon ainesosia ja soijaa. Saattaa sisältää jäämiä pähkinää ja kananmunaa. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

 

TIESITKÖ TÄMÄN POLYOLEISTA / SOKERIALKOHOLEISTA ?

Polyolit, kuten glyseroli, ovat aineita, joiden avulla proteiinipatukoista saadaan pehmeitä ja helposti nautittavia. Polyoleilla voidaan korvata sokereita. Polyoleilla on energia-arvo, siksi ne pitää ravintosisältöluettelossa merkitä johonkin kolmesta energiaravintoaineluokasta: rasvat, proteiinit tai hiilihydraatit. Kemialliselta rakenteeltaan polyolit ovat alkoholeja, eivätkä kuulu mihinkään edellä mainittuun energiaravintoaineluokkaan. Polyolit on ihan kansainvälisesti päätetty sijoittaa luokkaan hiilihydraatit, vaikka eivät siis hiilihydraatteja olekaan. Siksi ravintosisältöluettelossa olevasta hiilihydraattimäärästä on ensin vähennettävä polyolien määrä, joka on erikseen ilmoitettu ja jäljelle jäävä osuus on todellista hiilihydraattia. Merkintätapa on harhaanjohtava, mutta näin toimitaan, koska sokerialkoholeja ei ole kansainvälisesti laskettu varsinaisiksi energiaravintoaineiksi, eikä niillä ole omaa sarakettaan ravintosisältöluettelossa, vaikka toki pitäisi olla.


Matti Halonen: “Tuotekehitystiimimme on kehittänyt SportLife Nutrition® tuotteet täysin ilman kompromisseja, laadusta tinkimättä. Valitessasi minkä tahansa tuotteen SportLife Nutritionilta® ­voit olla varma, että sisältö ja toimivuus ovat korkeinta mahdollista tasoa. Suosittelen lämpimästi tuotteita kaikille harjoittelunsa tosissaan ottaville kuntoilijoille ja urheilijoille.”

Käyttäjäkokemukset

Jätä arvostelu