YLEISTÄ

SportLife Nutrition® Creatine Pyryvate antaa tehoa harjoiteluun, lisää kestävyyttä ja polttaa erittäin tehokkaasti rasvaa.

Creatine Pyryvate on yksi markkinoiden tehokkaimmista rasvanpolttajista.

Creatine Pyryvate on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista korkeatasoisimmilla valmistusmenetelmillä.

Kreatiinipyruvaatti on uusi tehokkaampi muoto kreatiinista jossa sen sijaan että käytettäisiin monohydraattia (kiteytettyä vettä) käytetään stabiloimaan pyruvaattia. Tällöin muodostuu uusi molekyyli nimeltään kreatiinipyruvaatti joka on patentoitu. Valmistus tapahtuu lääkeainestandardien mukaisesti joka valmistuksen vaiheessa. Huomaa että vain muutamilla yrityksillä on oikeus myydä aitoa kreatiinipyruvaattia.

Creatine Pyryvate on olennaisesti parempi tavalliseen kreatiiniin verrattuna monella tavalla. Ensinnäkin se on nopeampi-vaikutteinen joten riittää että otat 5g noin tuntia ennen harjoittelua jotta saat välittömän vaikutuksen. Et siis tarvitse lataamista kuten tavallisella kreatiinilla saadaksesi parhaan tuloksen.

Voimaa lisäävä vaikutus on vielä parempi kreatiinipyruvaatilla kuin tavallisella kreatiinilla. Tämä johtuu siitä että kreatiinipyruvaatti imeytyy lihaksistoon 28% paremmin ja osittain myös siitä että sen teho kestää pitempään harjoituksen aikana. Se että teho kestä pitempään tarkoittaa käytännössä sitä, että jos harjoitat useampaa lihasryhmää yhden harjoituskerran aikana niin voimatasosi säilyy useamman liikkeen ajan. Kreatiinipyruvaatin voimaa lisäävä vaikutus on hyödyksi kaikissa harjoitusmuodoissa joissa tarvitaan maksimivoimaa, nopeutta ja räjähtävyyttä. Esimerkkeinä voisi mainita painonnoston, jalkapallon, jääkiekon sekä yleisurheilun.

Kreatiinipyruvaatilla on suorituskykyä kohottava vaikutus joka vaikuttaa yhdessä voimanlisäyksen kanssa mm joukkuelajeissa kuten jääkiekko, salibandy ja jalkapallo. Tavalliselta kreatiinilta puuttuu tämä vaikutus. Tehosta on hyötyä jopa puhtaasti kestävyyslajeissa kuten juoksu, pyöräily, spinning ja aerobic. Tutkimuksissa, joissa tutkittiin eliittisoutajia, huomattiin selvä ero suorituksessa. Syy tähän ei ole vielä tunnettu, mutta uskotaan sen johtuvan siitä että kreatiinipyruvaatti muuttaa lihasten energia-aineenvaihduntaa taloudellisemmaksi, luultavimmin johtuen molekyylin pyruvaatti-osasta.

Eräs toinen täysin ainutlaatuinen ominaisuus on että kreatiinipyruvaatti muuttaa energian virtausta soluissa siten että solut käyttävät enemmän rasvaa energiana ja säästävät hiilihydraatteja. Tämä antaa osin taloudellisemman energia-kulutuksen kestävyyslajeissa ja osin hyvän avun mikäli haluaa laihtua muutaman kilon. Tässä suhteessa kreatiinipyruvaatti on täydellinen laihdutusvalmiste koska se parantaa kehon kykyä polttaa rasvaa ja samalla antaa energiaa harjoitella kovempaa. Hyvä vaihtoehto pelkälle pyruvaatille mikäli samalla haluat kaikki muut edut, jotka kreatiinipyruvaatti antaa.
 

TUOTTEEN OMINAISUUKSIA

  • lisää lihasmassaa
  • lisää maksimivoimaa
  • parantaa sarjakestävyyttä
  • erinomainen rasvanpolttaja
  • tuotetta ei tarvitse tankata
  • ei sido nestettä kehoon, eli ei tarvite pelätä "turpoamista"

 

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS / KÄYTTÖOHJE

Sekoita 5g (1 ½ teelusikallista) jauhetta noin 45 minuuttia ennen harjoitusta/vuorokaudessa. Latausta ei tarvita. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

KÄYTTÖTARKOITUS

Harjoitustehon lisääminen.

 

AINEKSET

100% kreatiinipyruvaatti. Erityisvalmiste urheilijoille.

PAKKAUSKOOT

200g

SÄILYTYS

Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.

Matti Halonen: “Tuotekehitystiimimme on kehittänyt SportLife Nutrition® tuotteet täysin ilman kompromisseja, laadusta tinkimättä. Valitessasi minkä tahansa tuotteen SportLife Nutritionilta® ­voit olla varma, että sisältö ja toimivuus ovat korkeinta mahdollista tasoa. Suosittelen lämpimästi tuotteita kaikille harjoittelunsa tosissaan ottaville kuntoilijoille ja urheilijoille.”

Käyttäjäkokemukset