YLEISTÄ

SportLife Nutrition® CREATINE CITRATE on puhdasta kreatiinisitraattijauhetta, joka tuotetaan uusinta teknologiaa apuna käyttäen.

Kreatiinisitraatti on puhtaan kreatiinin ja sitruunahapon muodostama yhdiste. Tuote sekoittuu ja imeytyy erittäin hyvin. Kreatiinisitraattia kannattaa käyttää treenipäivinä pieni annos ennen ja jälkeen harjoituksen. Kreatiinisitraatti on kreatiinimonohydraatia nopeampi vaikutteinen, joten 2g annoksen nauttiminen noin tuntia ennen harjoittelua riittää. Näin saat välittömän vaikutuksen ja et tarvitse lataamista saadaksesi parhaan tuloksen. Kreatiinisitraatti ei juurikaan sido nestettä kehoon, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi "turpoamisesta".

 

TUOTTEEN OMINAISUUKSIA

  • lisää maksimivoimaa
  • nopeuttaa kovasta harjoituksesta palautumista
  • antaa potkua treeniin
  • parantaa harjoituskestävyyttä
  • liukenee hyvin nesteisiin
  • imeytyy erittäin hyvin

 

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS / KÄYTTÖOHJE

2 g jauhetta 1-2 kertaa vuorokaudessa sekoitetaan veteen, mehuun, hiilihydraattijuomaan tai palautumisjuomaan. (2 g = teelusikallinen) Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

KÄYTTÖTARKOITUS

Harjoitustehon lisääminen.

 

AINEKSET

100% Kreatiinisitraattijauhe. Erityisvalmiste urheilijoille.

PAKKAUSKOOT

200g

SÄILYTYS

Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.

Matti Halonen: “Tuotekehitystiimimme on kehittänyt SportLife Nutrition® tuotteet täysin ilman kompromisseja, laadusta tinkimättä. Valitessasi minkä tahansa tuotteen SportLife Nutritionilta® ­voit olla varma, että sisältö ja toimivuus ovat korkeinta mahdollista tasoa. Suosittelen lämpimästi tuotteita kaikille harjoittelunsa tosissaan ottaville kuntoilijoille ja urheilijoille.”

Käyttäjäkokemukset